Eagle Ranch Resort

Entry penuh dengan santapan gambar.. hehe :P

Orang yang nak daftar belajar dekat UiTM 2 hb 6 nie sibuk dengan persiapan barang-barang atau apa-apa berkaitan dengan U , aku pulak masih lagi berbulan madu bila cuti sekolah dah mula kan minggunya.. First time aku jejakkan kaki aku ke Port Dickson dan menginap di Eagle Ranch Resort .. 
Sebelum sampai ke kampung House kami melewati di Tepee House.. kreatif giler lah... teruja bila tengok tempat nie.. macam khemah tapi dalam tempat penginapan... :)
Tempat penginapan kami selama 3 hari 2 malam sini.. Kampung House namanya.. Cantik.. Kayu+Batu... memang rasa macam dekat kampung ^_^
Abang Ares nak juga posing dengan kereta Hammer , kereta yang paling stabil untuk kenderaan di darat.. berjuta gak harganya nie.. siapa milik owner,.. entah ekk, tumpang gambar .. hehe:P
Sempat posing dekat Swash Buckling Cowboys sambil jalan-jalan kaki petang pusing sekeliling Eagle Ranch  Resort nie... Kreatif betul lah..  buat bilik tapi bentuk macam kereta kuda.. tema cowboy town gtuh.. :)
BBQ time !!
sempat Danish jumpa gewe nie..
Next Planning ? aduyyhh, packing bag bila nie ?? !!?


8 comments

  1. nampak mcm best je tempat ni :)

    ReplyDelete
  2. Salam.

    Baby tu...tembammmmnnyaaa >_<

    2hb6, esok la ya nurul. Tanamkan niat yg betul ya nurul.. ^_^

    ReplyDelete
  3. Lawanya tempat ni.. Rate dia okay tak dik?

    ReplyDelete
  4. @Rosmiza Ali Sanagt okey.. akak Nurrul cakap Resort nie 4 Star.. ^^

    ReplyDelete
  5. eh wahhhh cantiknya !! sy xpernah tahu pulak psl resort nih, jejak ke port dickson pun baru sekali je, tu pon lalu je, haha..tp nice lah mmg kreatif tempatnya..thanx share psl ni, rse nak pergi jugak nt..haha :D

    ReplyDelete
  6. jelesnye baca blog org pastu die crita pasal pergi brcuti.

    ReplyDelete
  7. wah,,syoknya..trliur tgok jagung tu

    ReplyDelete

ღ Nice to see , nice to read ,
Once comment , I will hit you back ! :D
Its that true my poem ? HAHA. Ignore it..

Thanks , I love you all !