Shaza D'Craft

Sekarang ini dah banyak orang terutama wanita yang duduk di rumah macam akak ipar aku , buat business macam ni.. Handmade Craft yang majoriti nya menggunakan hasil tangan iaini jahitan sebagai hasil karya untuk customer.. So kepada penggemar handmade macam nie.. Kalau ada yang berminat , boleh lah order.. ^_^
Mohon kerjasama kepada yang kaki like untuk like dan Share kepada kawan-kawan tentang  fanpage Shaza D'Craft.. :) -Maklumlah baru nak berjinak-jinak dengan dunia craft  ini..  ^^

Key Chains Nama :
 
Couple Key chains pillow

Custom Hand Made Pillow


Pin Brooch : *custom pin brooch - order banyak2 pun boleh*
Kemboja pin Brooch
Key chain Brooch
Ada banyak lagi , tapi inilah hasil-hasil yang baru dibuat... ^^ Aku tak dapat nak berikan informasi yang lebih banyak sebab tak sempat nak interview sister.. Jadi untuk makluman lanjut.. Boleh Pm terus di Fanpage Shaza D'Craft.. :) 
Hye lambai tangan dekat blog yang dah lama tak diupdate.. Maaf yer wahai blog.. Campus life sangat mencabar.. Aku kena independent.. Banyak nak cerita dekat blog cuma masa dan mood untuk menaip datang tuh payah lerr sesangat..Takpe lagi  seminggu nak cuti.. Ti kita balon yer.. ^^
Ringankan tangan untuk Like ^^ Tq.


4 comments

  1. Hai adik! Lama tak dengar cerita.. How's ur campus life? Mesti busy kan? Btw, cantik2 jugak felt craft kak ipar adik ni.. Nanti akak nak gi terjah page dialah! ^^,

    ReplyDelete
  2. ni kalau akak order bleh discount x ? hehe.

    miss u too dear. akak da lama xmenulis padahal free. rindu jugak zaman blogging.

    btw, akak pnh try buat moist chocolate tpi xjdi sgt. nk kena try resepi lain plak nnti. hehe.

    ReplyDelete
  3. Cantik cantik.
    Dapat cari duit lebih :)

    ReplyDelete

ღ Nice to see , nice to read ,
Once comment , I will hit you back ! :D
Its that true my poem ? HAHA. Ignore it..

Thanks , I love you all !