Lepak di Tambak Pontian


Niat di hati datang ke batu 36 nie nak jumpa Si baby Chumeil yang bernama Raisyyah Elliyana ... Dari baby sampai ke 5 bulan, alhamdulillah akhirnya dapat aku bersua dengan si chomel ini..  Kecian acik ika rak dapat main dengan awk sebab awk tengah demam panas.. Tak dapat dengar suara tawa gembira Raisyyah... Lain kali kita jumpa, kita main bola ok ?? ^^

Seharian bersama Encik Sepet aka Acik Shafiq , Disebabkan hampir setahun aku tak jumpa pakcik, hari ini datang rumah, dia bawak cheq pi jalan-jalan dekat tambak pontian.... Ohhh, itu jer.. haha, at least tak jakun sangat aku bila orang cakap pasal tambak ini... Sebab cheq dah jejakkan kaki...


Thanks Bro sebab bagi moment happy aku untuk hari ini... Serious seronok dapat bahan kau pakcik !! :P Tak sangka masa aku datang cenggini kau buat perangai kau yang dah lama aku tak tengok.... hilang rindu aku tengok gelagat 'Clumsy' ko tuh... haha... yang penting memang aku ingat... agak2 aku bosan, moment tuh yang akan aku imbas.. :P

Terima kasih sebab belanja Ice-Cream MacDonald tuh yer... rasanya macam first time ajaa ko belanja aku... haha.. Sedap betul aiskrim yang dibelanja tuh... lain kali belanja lagi ea... :)




4 comments

  1. sis duk pontian ke? samalah dengan saya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak lah... kampung abah dekat batu 35.. ^^ Nie melawat sahabat.. hihihi :')

      Delete
  2. bestnya lepak pantai. dah lama tak lepak pantai

    ReplyDelete

ღ Nice to see , nice to read ,
Once comment , I will hit you back ! :D
Its that true my poem ? HAHA. Ignore it..

Thanks , I love you all !