Raya 2015

Yeay, hari ini mood nak menaip macam tinggi sangat.. ini semua nafsu sbb malas nak buka dan baca buku HR lah nie kisahnya... Cuti 2 minggu raya, hari ini baru berkesempatan menaip diblog kesayangan hamba... Apa khabar semua ?? lama dah tak tanya apa khabar kawan alam maya nie.. Harapnya semua sihat2 belaka.. :)

Rasanya tak terlambat lagi untuk Nurrul ucapkan :-
"S E L A M A T   H A R I    R A Y A   1 4 3 6 H "

M A A F   Z A H I R  D A N   B A T I N . . .

Kalau sepanjang pekernalan kita ada yang tak terduga membuat hati terluka...
kita 0-0 yer #SyukurSelalu
Okey, saja nak beraya sambil tenangkan hati yang berkecamuk dengan masalah diri... Terima kasih ombak kerana menenangkan hamba... ^^ Moga Ramadhan dan Syawal kali ini adalah bulan baru untuk buku baru hidup aku yang lebih baik.. >_<
Nie gambar masa odw nak balik kg. Pontian dekat Sg. Bunyi. Ateh dan Mak Utam tumpang sekali naik kereta Papa dan Mama Yyan .... Tema tahun nie bebas.. Tahun ini langsungtak beli baju raya, mood beraya tuh ke laut semuanya...
Hhahaha, rasanya dalam sejarah tahun ini aku pakai baju raya dari Syawal1 hingga Syawal8.. Terbaik lah Nurrul !!! Selalunya, satu hari aja kau pakai then hilang kemana baju kurung kau tuh... tapi tahun nie lain siket mood aku, even mood raya tak ada, tapi mood nak pakai baju kurung tuh ada... Baju kurung pulak semua pinjam mak, adik,kakak... haha Asal muat disarung.. phew -_-
Makin besar duit raya tak dapat dah... law dapat pun aku malu-malu nak amek.. haha.. tapi Sem5 nie paperwork ke Acheh dah lulus, jadi banyak nak kena guna duit.. Jadinya tebalkan aja muka amek wet raya.. hehehe
Salam Syawal !!


3 comments

ღ Nice to see , nice to read ,
Once comment , I will hit you back ! :D
Its that true my poem ? HAHA. Ignore it..

Thanks , I love you all !